RAK Energy Innovation Competition 2022

Vážení obchodní partneři,

 

rádi bychom navázali na aktivity, které jsme zahájili v průběhu ARTECH fóra 2022 a jejichž cílem bylo otevřít dveře obchodním aktivitám českých firem ve Spojených arabských emirátech. Ve spolupráci s RAK Municipality  a Strategickým úřadem pro obnovitelné energetické zdroje, vodní hospodářství a ochranu životního prostředí, se podílíme na organizaci soutěže RAK Energy Innovation Competition pro start-upové projekty  ve výše uvedených oblastech zaměřených na energetický management, decentralizace energetického systému a obnovitelné zdroje energie. Cílem soutěže je přivést do Ras Al Khaimah schopné inovativní společnosti/start-upy, které mají již fungující řešení a mohou pomoci řešit určité výzvy regionu.

 

Tři vítězné společnosti/start-upy podpoříme založením společnosti a obchodním rozvojem v tomto regionu. Ostatní účastníci získají možnost prezentace a propojení s potencionálními partnery na lokálním trhu.

 

Další možností je stát se oficiálním partnerem této soutěže, členem správní rady, jejíž členové jsou generální ředitelé státních a polostátních institucí v Ras Al Khaimah (RAK Municipality, RAKTDA, RAKEZ, RAK Chamber a další). Dalším benefitem je propagace vaší společnosti/osoby v místních mediích, možnost setkání s dalšími členy správní rady a účast na pravidelných zasedání při vyhodnocování výsledků soutěže. 

 

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

 

Milan Turena

Předseda klastru